Chrome delete

Chromen accenten zijn niet meer van deze tijd, daarom bieden autofabrikanten steeds vaker blackline modellen aan. Deze auto’s hebben geen chromen, maar zwarte sierlijsten, emblemen e.d. en dit staat een stuk moderner. Bij een blackline uitvoering wordt alles dat afgewerkt is in chroom omgedoopt in hoogglans zwart. En hier betaal je als consument een dikke meerprijs voor. Maar het is gelukkig ook mogelijk om een blackline-look later toe te passen. Door middel van chrome delete ontchromen wij de chromen accenten van je auto. Het hoogwaardige dechrome vinyl dat wij toepassen is ontworpen voor chroomverwijdering. Het is eersteklas 3M wrap vinyl dat een hoge flexibiliteit heeft zonder te scheuren, wat zorgt voor een foutloze toepassing die jarenlang meegaat. Zwarte accenten maken je auto esthetisch sportiever. Daarnaast heeft het vinyl een beschermende werking.

Emblemen

Dechromen is tijdrovend en het vergt veel nauwkeurigheid. Dat maakt dat het hoofdzakelijk wordt toegepast op grote elementen zoals dakdragers, raamlijsten of sierstrips. Voor kleine toepassingen zoals emblemen is het onrendabel om deze te laten wrappen. Wil je toch zwarte emblemen? Op aanvraag kunnen wij deze voor je bestellen, of we spuiten je eigen emblemen zwart. Je kunt ook zelf een embleem bestellen en meenemen.

Kleuren

Bij chrome delete wordt het chroom in essentie altijd in hoogglans zwart vinyl gewrapt, maar er zijn ook klanten die de chromen elementen op hun auto matzwart willen hebben. Op verzoek kunnen wij je auto voorzien van matzwart vinyl, maar hou er wel rekening mee dat matzwart niet kras bestendig is.

Heb je genoeg van het chroom op je auto? Wij helpen je graag! Maak een afspraak en wie weet tot snel.

Chrome delete Audi Q4 bij Stefcars
Smoke lampen Lynk&Co bij Stefcars
Chrome delete BMW 3 serie bij Stefcars
Maak afspraak